Kunstsokken x Museum Het Schip

Kunstsokken x Museum Het Schip

Hallo allemaal!

Tako hier, de mede-oprichter van Kunstsokken! 🎉

Vandaag deel ik vol enthousiasme onze allereerste samenwerking, iets waarvan we 2,5 jaar geleden bij de start van Kunstsokken alleen maar konden dromen: Kunstsokken x Museum Het Schip ✨

Bij Kunstsokken zijn we elke dag bezig om kunst en mode op een unieke en leuke manier samen te voegen. Deze samenwerking, waarin we sokken hebben ontworpen geïnspireerd op het iconische gebouw van Museum Het Schip, is daar het perfecte voorbeeld van.

Het gebouw van Museum Het Schip is een prachtig voorbeeld van de Amsterdamse School, een architectuurstroming uit het begin van de 20e eeuw.

Deze beweging staat bekend om haar expressieve en decoratieve stijl, die zich kenmerkt door het gebruik van baksteen, organische vormen en rijke details. De Amsterdamse School is een belangrijk onderdeel van de Nederlandse architectuurgeschiedenis en heeft een blijvende impact gehad op het stedelijk landschap.

We hebben dit iconische gebouw en zijn kenmerkende baksteenkleuren vertaald naar een passende pixel-art. Het resultaat is een paar sokken dat de essentie van dit bijzondere gebouw weergeeft en tegelijkertijd een stijlvol en draagbaar kunstwerk is.

Deze sokken zijn vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar in de museumwinkel van Museum Het Schip.

Mis deze unieke kans niet om het indrukwekkende museum te bezoeken en tegelijkertijd een paar van onze bijzondere, limited-edition sokken te bemachtigen. We zijn ontzettend trots op deze samenwerking en het prachtige eindresultaat!

Op naar nog meer geweldige samenwerkingen in de toekomst!

Veel liefs,

Tako

Mede-oprichter Kunstsokken

Bekijk hier de sokken! 👇

 

 

Weiterlesen

Kunstsokken x Museum Prinsenhof Delft: Jan Schoonhoven

Hinterlasse einen Kommentar

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.